DRONE

Wilt u luchtfoto's van uw huis, bedrijf of een andere locatie? Neem dan vrijblijvend contact op over de mogelijkheden. 

Met een professionele drone worden  luchtfoto's genomen. De drone is voorzien van drie camera's: een 4/3 CMOS Hasselblad 24mm  camera, een 1/1.3 CMOS Hasselblad 77mm camera en een 1/2 CMOS Hasselblad 166 mm camera

De foto's zijn standaard 5472 x 3648 pixels. Dit formaat kan in hoge kwaliteit worden afgedrukt in een formaat van 91 bij 60 centimeters. In overleg is het mogelijk dat de foto's met een nog groter aantal pixels worden aangeleverd. HDR  of panorama foto's zijn ook mogelijk. 

De foto's worden digitaal aangeleverd, zonder watermerk en vrij van rechten. 

Prijsindicatie: van een locatie in Drachten met 5 foto's digitaal aangeleverd, €100,-, (inclusief voorbereiding, kilometers en fotobewerking) Heeft u extra wensen voor de fotobewerking, zoals bij voorbeeld i.v.m de privacy blurren van een gedeelte van de foto, kunnen er extra kosten berekend worden. Dit wordt natuurlijk vooraf gecommuniceerd in de offerte.

Dronevliegen is aan strenge regels gebonden. Het kan zijn dat uw opdracht niet mogelijk is door de ter plaatse geldende restricties. Een afspraak kan ook geannuleerd of verplaatst worden door de weersomstandigheden

Fietsbrug Drachten

Zanding

Jachthaven Drachten

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.